Om oss

 

Fokus

Polargamer.no er en nettside for spillglade mennesker, skapt av spillglade mennesker. Vi fokuserer på den beste opplevelsen for våre medspillere. Med det mener vi at serverene skal være stabile og tilgjenglige døgnet rundt. Vi fokuserer på de mest  populære spillene i forhold til å spille på nettet.

Servere

Serverene er for tiden ikke tilgjengelige. Vi håper å få de i drift igjen en gang i fremtiden. Serverene våre var stabile og bestod av mange hyggelige og spillglade spillere. Vår Minecraft Factions server var også en god opplevelse. Våre Counter-Strike: Source servere hadde et stort utvalg fra de mest populære kartene. Polargamer’s gode crewe var med på å gjøre opplevelsen god for våre spillere. Takk til alle som var med på gjøre våre servere til en god opplevelse for våre spillere.

Nyheter

Vi oppdaterer gjevnlig vår nyhetsside og plukker kun ut de mest interessante nyhetene. Om det er noe du savner på vår nyhetsside er vi selvfølgelig åpne for skrive mer. Du kan kontakte oss ved å klikke deg inn på «kontakt» i navigasjonsmenyen over, eller ved å klikke her.

Annonseplasser

Vi har annonsespalter på vår nettside. Spaltene vil også være godt plasserte. For mer informasjon om annonsespalter klikk her.

Sosiale medier

Vi er tilgjenglige på sosiale medier, som Facebook, Twitter og Steam. Vi oppdaterer våre sosiale medier jevnlig. Her vil du finne konkurranser og viktige hendelser. Følg med