HomeStory Cup X

Torsdag 13. november gikk årets HomeStory Cup av stabelen. Åretst turnering er den tiende i rekken. Nye sponsorer og oppgraderte lokaler førte til en enda morsomere og støre fest i Homerstory […]

Torsdag 13. november gikk årets HomeStory Cup av stabelen. Åretst turnering er den tiende i rekken. Nye sponsorer og oppgraderte lokaler førte til en enda morsomere og støre fest i Homerstory Cup X. Den usedvanlige turneringen samlet i år mange av de største spillerne i StarCraft 2. Det eneste norske navnet i årets turnering var Zerg spilleren Jens «Snute» Aasgaard.

Snute godt med

Vår norske deltager klarte seg strålende i gruppespillet og kvalifikerte seg ganske solid som eneste ikke-koreaner til kvartfinalen. Der møtte han den koreanske Terran spilleren Flash. Flash vant ganske overlegent 3-0 i best av 5 kampen mot Snute. Dermed endte årets HomeStory Cup X i kvartfinalen for vår norske StarCraft 2 spiller.

Koreanske Flash tok seg altså videre til semifinalen, der vant han nokk en 3-0 seier mot fjorårets vinner og lagkammerat til Snute i Team Liquid, TaeJa. Dermed viste det seg også i år at Snute møtte en finalespiller allerede i kvartfinalen.

Finalen i HomeStory Cup X

I finalen tok den koreanske Protoss spilleren PartinG raskt en 2-0 ledelse mot Flash. Men det skulle vise seg å bli en jevn finale der Flash kom tilbake og resultattavla viste 3-3 i best av 7 kampen. I siste og avgjørende kamp viste PartinG seg som den sterkeste spilleren i turneringen og vant 4-3. Dermen ble vinneren av HomeStorey Cup X den koreanske Protoss spilleren Won «PartinG» Lee Sak.