StarCraft II: Legacy of the Void

På årets BlizzCon avduket Blizzard det tredje og siste spillet i StarCraft II triologien, StarCraft II: Legacy of the Void. Enkeltspillerdelen vil som forventet være basert på Protoss rasen. Ny […]

På årets BlizzCon avduket Blizzard det tredje og siste spillet i StarCraft II triologien, StarCraft II: Legacy of the Void. Enkeltspillerdelen vil som forventet være basert på Protoss rasen.

Ny flerspillermodus

En ny spillmodus vi kan se frem til i Legacy of the Void er «archon mode». Spillmodusen består av at to spillere skal styre samme hær, en spiller skal altså stå for basebygging mens den andre skal styre hæren. Det er en spennende spillmodus som kan vise seg å være veldig morro når det i tillegg skal ta hensyn at den spilles som kompetitivt.

Nye enheter

En annen spennende nyhet er at det innføres både nye og gammle enheter. Zerg blir gjenforrent med «lurkers» igjen, som har vert borte fra spillet siden StarCraft: Brood War. Alle rasene får nye enheter, mer om det kan du se i videoene nedenfor. Det er altså mye nytt å glede seg til i det kommende StarCraft II: Legacy of the Void.

En lanseringsdato for spillet er enda ikke kjent.

Nye enheter: Terran

Nye enheter: Protoss

Nye enheter: Zerg