Survive The Nights

Lei av zombie-spill? Det begynner nå å bli en del halvferdige zombie-spill på markedet. Kickstarter-prosjektet Survive The Nights er blandt de mest lovende spillene så langt. Spillskaperne har klart å […]

Lei av zombie-spill? Det begynner nå å bli en del halvferdige zombie-spill på markedet. Kickstarter-prosjektet Survive The Nights er blandt de mest lovende spillene så langt. Spillskaperne har klart å skille seg ut fra resten med Survive The Nights.

Tenker utenfor boksen

Spillskaperne har vert flinke å tenke utenfor boksen med Survive The Nights. Som resten av zombie-apokolypse spillene er dette også et «open world» spill. Det utviklerne har gjort som skiller seg ut er å legge vekt på de små detaljene, eksempel på dette er det store crafting-systemet. Crafting-systemet lar spilleren gjøre enormt mye i spillet, som resten av zombie-spillene har lagt mindre vekt på. Overlevelse delen av spillet handler ikke bare om å overleve zombier, men også vêret og andre parter som også ville vert realistisk i det virkelige liv.

A4-1024x576

Generatoren kan enkelt kobles fra bobilen.

Godt utgangspunkt

For nå er ikke spillet så veldig pent, dette er på grunn av at spillet er i pre-alpha. Det er da litt tidlig å si at spillet vil bli en kjempe hit, men utgangspunktet utviklerne nå har med budsjett og selve spillet ser svært lovende ut. Selve pre-alpha utgaven ser etter min mening allerede bedre enn DayZ Standalone.

Tilgjengelig i 2015

For nå er spillet i en stengt pre-alpha utgave. Spillet vil i følge utviklerne bli utgitt som alpha utgave om 6 – 8 måneder.