Forenklet byggemetode i The Sims 4

Electronic Arts har nå sluppet mer informasjon om det kommende The Sims 4. Denne gang er det i forbindelse med E3. Det er snakk om en video som viser den […]

Electronic Arts har nå sluppet mer informasjon om det kommende The Sims 4. Denne gang er det i forbindelse med E3. Det er snakk om en video som viser den nye og forenklede byggemetoden i det kommende spillet.

The Sims 3 har for mange blitt sett på som en evig melkeku. Antallet med utvidelser til spillet bare øker med alderen på spillet. Det er derfor godt at EA endelig begynner å nærme seg lanseringen av det fjerde The Sims-spillet. I mai måned ble det også sluppet en video som viser hvordan «Create A Sim» delen av spillet vil bli (video nederst i artikkelen).

Plassering av ferdige rom

Byggemetoden gjør det mulig å plassere ferdige rom til huset en skal bygge. Rommene er ikke bare ferdige, men kan også være fullt møblerte. Etter plasseringen av rommet er det mulig å justere vegger og høyde av rommet. Om rommet er ferdig møblert, vil møblene automatisk plassere seg på en smart måte. Dette gjør det svært enkelt, og ikke minst mindre tidkrevende å lage hus i The Sims 4.