¡VIVA LA HOMEFRONT: REVOLUCIÓN!

NY PAKKE, SAMME GAVE? Om du også er en av de som ikke orket å fullføre Homefront i 2011, kan det nå meldes at Nord Korea fortsatt har kontroll over […]
NY PAKKE, SAMME GAVE?

Om du også er en av de som ikke orket å fullføre Homefront i 2011, kan det nå meldes at Nord Korea fortsatt har kontroll over USA. Spillet fikk utrolig mye kritikk for å være for kort i historien, rundt 3 timer langt (kort). Undertegnede kom ikke en gang halvveis før det ble lagt på hylla og glemt (slettet og fjernet fra registeret.) Ideen om krigføring i ett okkupert USA var ikke ny i 2011, Half life 2 gjorde det allerede i 2004, men da Nord Korea for noen år siden begynte å yppe på seg verdens oppmerksomhet, fikk de også hovedroller som fiende i flere store spill i årene som kom. Kort oppsummert kunne hele Homefront historiedelen virke som ett lite avsnitt ifra Call of duty: Modern warfare 2, uten det samme brutale FPS moden.

Minner LITT om Half life 2..

Minner LITT om Half life 2..

OPPRØR

Nå har altså Crytek UK (R.i.p Free radical Design) som er ett datterselskap av tyske Crytek, tatt på seg oppgaven med å løfte konseptet opp ifra gjørma, der konkursrammede THQ fint la det i. Det er fire år etter at Nord Korea overtok landet, og byen vi befinner oss i består for det meste av store gjerder og checkpoints. Vi er selvsagt en del av en gjeng som vil ha tilbake landet sitt, og fører geriljakrig for å oppnå glede i livet. Visstnok skal nye homefront være revolusjonerende innen FPS spill, men hva som skal være revolusjonerende utenom selve tittelen er ikke blitt nevnt enda, utenom at det skal være ett åpen verden spill, og man skal kunne samarbeide i Co-op. Samarbeidet er derimot ikke knyttet til historiedelen, så da er man egentlig like langt.

CryEngine på sitt beste

CryEngine på sitt beste

CryEngine

Det mest spennende med spillet er at det utvikles med Crytek’s CryEngine, spillmotoren ifra bla. Crysis og Farcry. Stemningen ifra de første trailerne som er sluppet gir derimot en følelse av Metro serien(4A), og tidligere spill som er basert på CryEngine er mye lysere og grønnere enn for eksempel dystre Last Light. Ifølge Crytek UK må du nå tenke taktisk når du spiller, og bland annet rekruttere andre til å bli med deg, noe som det første Homefront ikke hadde mye av, der det hele føltes som ett Arcade spill uten valgfriheten.
Revolusjonen vil skje en gang i 2015, på PC og konsoll.