SOMMEREN REDDET: THE STOMPING LAND

Mens vi venter på at Bohemia Interactive skal få skrudd i sammen noen biler til oss i Dayz SA, har «alternativ transportmidler» nå fristet mange av oss over til The […]

Mens vi venter på at Bohemia Interactive skal få skrudd i sammen noen biler til oss i Dayz SA, har «alternativ transportmidler» nå fristet mange av oss over til The Stomping Land som vil bli tilgjengelig på Steam Early Access nå på Lørdag(31.mai).


Det er dessverre ikke muligheter for å kjøre biler der heller, men du kan i det minste ri på dinosaurer!
The Stomping Land er ett online multiplayer spill, og i likhet med Dayz, Rust, Infestation: survivor stories og 7 Days To Die handler det selvsagt om å overleve. Men i motsetning til de spillene som nevnt ovenfor har TSL ingen zombier som går igjennom vegger og slår deg ned med ett slag ifra 5 meter avstand. Det du derimot har er forhistoriske dyr man kan jakte på, og bli jaktet av.


Foreløpig består craftingen av det mest nødvendige for at du og de du spiller med skal kunne bygge en leir, lage pil og bue, fiske, svømme osv, noe som vil bli utvidet hele tiden mtp patcher framover. Dersom du er en skikkelig drittsekk kan du fange andre spillere, kneble dem med hjemmelaget tau, dra dem med hjem til leiren og kaste dem inn i ett fangebur. Dersom du har spilt Dayz, vet du at de fleste, deg selv inkludert, nettopp er en sånn drittsekk.


Når du jakter på de mindre dinosaurene er du like utsatt for å bli offer selv, da de største dyrene jakter på deg. Men man kan faktisk temme dem, og gradvis lære beistene opp til å bli din kanskje eneste mulighet for å overleve i en verden der det gjelder å bli den største stammen.

må ha den, bare MÅ ha den!

Må ha den, bare MÅ ha den!

Spillet er som sagt under utvikling slik de fleste spillene vi spiller idag ER, og utviklerene i Supercrit skriver at utviklingen med påfølgene oppdateringer vil fortsette fram til slutten av 2015.
De anbefaler i likhet med Dean Hall(DayzSA) at du ikke bør kjøpe spillet dersom du forventer ett ferdig produkt idag, men det vil bli ett engangskjøp, enten du kjøper nå eller venter til det er ferdig.


Personlig har jeg ingen grunn til å vente, for tanken på å stille meg naken utenfor porten til en fientlig stamme sammen med min tamme Carnotaurus får meg til å fnise som en fjorten år gammel jente.
Dersom du i neste uke i spillet kommer over en leir som har Polargamer malt med blod på porten: LØP.

Min er større enn din

Min er større enn din

Nyvaska og polert, klar for roadtrip.

Nyvaska og polert, klar for roadtrip.