Ny oppdatering skal fikse GTA: Online

Rockstar sa på forhånd at Grand Theft Auto: Online kom til å ha startproblemer. Det var ikke uten grunn at Rockstar kom med uttalelsen. GTA: Online hadde nemlig veldig store […]

Rockstar sa på forhånd at Grand Theft Auto: Online kom til å ha startproblemer. Det var ikke uten grunn at Rockstar kom med uttalelsen. GTA: Online hadde nemlig veldig store startproblemer som medførte at det gikk omtrent en uke før spillet fungerte for folk flest.

Det har vært flere patcher etter lanseringen. Før den siste patchen har det vært flere problemer med salg av biler, crew invitasjoner, lagring, lastetider og flere andre småfeil.

Ny patch fikser det meste

Tre uker etter lanseringen av Grand Theft Auto: Online skal spillet være spillbart. Den nyeste patchen skal ordne opp i de fleste problemene. Dette kan bekreftes av undertegnede. En komplett liste av hva patchen fikser finner du her.

Rockstar lover trøstepenger

Som et plaster på såret har Rockstar lovd GTA$ til spillere som har måttet lide for alle feilene. Utbetalingen av 250.000 GTA$ vil trolig skje i løpet av den kommende uken. Når den siste utbetalingen av 250.000 GTA$ vil skje er enda uvisst.