Topp 5 Minecraft-mods

Minecraft er kansje markedets mest kreative og morsomme sandkassespill. Men etter utallige timer med spillet er det normalt å gå lei, da er det fint å kunne installere en mod. […]

Minecraft er kansje markedets mest kreative og morsomme sandkassespill. Men etter utallige timer med spillet er det normalt å gå lei, da er det fint å kunne installere en mod. En mod kan beskrives som en tilleggspakke til spillet, en mod kan altså tillføye nytt morro til spillet.

Vi har testet flere Minecraft-mods, og kommet frem til de 5 beste solo moddene.

 

1. Mo Creatures

Mo Creatures tilføyer en hel haug av dyr og andre skapninger til Minecraft. Modden tilfører enkelt og greit mer liv til spillet.

For mer info, trykk her.

 

2. Balkan’s Weapons

Det er flere modder som bringer våpen til Minecraft. Balkan’s Weapons skiller seg ut ved at den tar vare på “Minecraft følelsen”. Modden ødlegger på ingen måte stemningen i spillet. Nye våpen er alltid moro.

For mer info, klikk her.

 

3. Humans+

Har du noen gang følt deg ensom i Minecraft? Da er denne modden for deg. I Humans+ finner du krigere, krigerne velger selv om de vil være aggressive mot deg. Krigerne angriper også andre krigere (ikke nødvendigvis deg). Dreper du en annen kriger, kan du plukke opp det krigeren dropper. Mye moro i Humans+.

For mer info, klikk her.

 

4. Minecolony

Minecolony er en fantastisk mod. Den gir deg som spiller flere forskjellige bokser. Boksene er av typen «gruve boks», «plante boks», «skogs boks» osv. For hver boks du bygger popper en landsbyboer opp. Landsbyboeren starter med en gang å utføre oppgaven som fulgte med boksen du plasserte. Etterhvert blir en landsby opprettet, og med landsbyen følger økonomi. Landsbyboerne har forskjellige arbeidsyrker i denne landsbyen. Dette er en morsom og svært kreativ mod.

For mer info, trykk her.

 

5. Pokemobs

Er du en av mange som satt flere timer foran Gameboyen? Da er det godt mulig at du vil finne Pokemobs morsom. Dette er Minecraft’s versjon av Pokémon. I denne modden må du crafte pokéballer, slik at du kan fange din egen pokémon. Når du har fanget en pokémon må du trene den. Du trener den ved å gå i kamp med andre pokémon’s, Team Rocket etc. Poenget er altså det samme som i gameboy utgaven. Morsom mod om du liker Pokémon serien.

For mer info, trykk her.

 

Andre gode mods som like godt kunne vært med på listen er: